Salata cu ciuperci, avocado si ceapa rosie

Printeaza

Salata cu ciuperci, avocado si ceapa rosie din: porumb, avocado, ceapa rosie, oua, rosii, telina, masline, lamaie, ulei de masline, sos de soia, sos teriyaki, piper, ciuperci champignon.

Ingrediente:Salata cu ciuperci, avocado si ceapa rosie

  • 300 g porumb din conserva
  • 1 fructe de avocado
  • 1 ceapa rosie
  • 3 oua
  • 4 rosii
  • 1 telina
  • cate 20 masline negre si masline verzi umplute
  • 1 lamaie
  • 6 linguri ulei de masline
  • cate 1 lingurita sos de soia si sos teriyaki
  • piper proaspat macinat
  • 10 ciuperci champignon proaspete

 

Mod de preparare:

Scurgi într-o strecurătoare boabele din conservă, le treci prin jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Tai în jumătate fructul de avocado, îndepărtezi sâmburele şi, cu ajutorul unei linguriţe, scoţi miezul din coajă şi îl tai în cuburi. Fierbi ouăle tari.

Cureţi ciupercile, ceapa şi ţelina şi le speli. Tai ciupercile în feliuţe, ouăle şi măslinele în felii, roşiile şi ţelina în cubuleţe, iar ceapa solzişori. Pui într-un bol ciupercile, legumele, măslinele şi boabele de porumb.

Intr-un bol mic, amesteci uleiul cu sosul de soia, sosul Teryaki şi zeama de lămâie. Presari legumele cu piper şi stropeşti cu dressingul ingredientele din bol, apoi amesteci uşor, folosind două furculiţe. Serveşti salata imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.