Rulada de ciocolata cu frisca

Printeaza

Rulada de ciocolata cu frisca din: oua, zahar, sare, apa calda, faina, cacao, ciocolata neagra, oua, lapte, frişcă lichidă

Rulada_de_ciocolata_cu_frisca

Ingrediente pentru aluat:

  •  4 ouă
  •  100 g zahăr
  •  un praf de sare
  •  2 linguri apă caldă
  •  40 g făină
  •  40 g cacao

Ingrediente pentru umplutură:

  •  200 g ciocolată neagră
  •  6 ouă
  •  2 linguri lapte
  •  un praf de sare

Ingrediente pentru decpr:

  •  100 g ciocolată
  •  100 g frişcă lichidă

Mod de preparare:

Pentru aluat, gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, sarea şi apa, până se obţine o spumă. Se adaugă albuşurile bătute spumă, făina si cacaua. Se amestecă si se.toartră aluatul într-o formă de copt. Se lasă 10 minute, se scoate pe un şervet înmuiat în apă rece si se rulează.

Pentru umplutură, ciocolata se topeşte în lapte pe foc, albuşurile se bat cu sare. Se trage ameste­cul de pe foc se pun gălbenuşu­rile, se amestecă energic si apoi se adaugă spuma de albuş. Se umple aluatul cu spuma de ciocolată, se topeşte ciocolata în friscă si se toarnă peste ruladă.

Rulada de ciocolata cu frisca

Rulada_de_ciocolata_cu_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.