Rulada cu pui, morcov si telina

Printeaza

Rulada cu pui, morcov si telina din: piept de pui, telina, morcovi, sare, piper, cimbru, oregano, ulei, boia, apa.

Ingrediente:Rulada cu pui, morcov si telina

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 1 ţelină
  • 400 g morcovi lungi şi subţiri
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • 1 cană cu apă

 

Mod de preparare:

Cureţi pieptul de pui de pieliţă şi de oase şi tai fiecare bucată în jumătate. Din cele 4 porţii rezul­tate, formezi ruladele. Morcovul şi ţelina curăţate şi spălate, le fierbi în apă uşor sărată. Opreşti morcovi, iar ceilalţi îi dai pe răzătoarea mare.

La fel procedezi şi cu ţelina, o dai tot pe răzătoarea mare. Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper, boia, cimbru şi oregano şi îl ţii timp de 30 de minute la rece. Pe fiecare bucată de pui, aşezi amestec combinat de morcov şi ţelină date pe râză­toare, iar pe mijloc pui un morcov fiert si rulezi carnea.

Intr-o tavă în care ai pus ulei, adaugi ruladele, torni apa şi dai la cuptor pentru 25-30 de minute. Serveşti rulade­le alături de o salată şi garnitura preferată: cartofi prăjiţi, cartofi natur sau ciuperci coapte.

Poţi prepara rulada şi cu carne de porc. îna­inte de a fi umplute, baţi bucăţile de carne ci ciocanul de şniţele, iar în locul apei, poţi pune bere sau vin.

 

Rulada cu pui, morcov si telina

Rulada cu pui, morcov si telina

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.