Rulada colorata cu piept de pui

Printeaza

Rulada colorata cu piept de pui din: piept de pui, ardei, marar, sfecla, usturoi, sare, piper, rozmarin, vin.

Ingrediente:Rulada colorata cu piept de pui

  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 2 ardei capia roşii
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 sfeclă roşie, coaptă în cuptor
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 lingură de legume deshidratate
  • piper boabe şi măcinat
  • sare
  • cimbrişor
  • rozmarin
  • ulei de măsline
  • 1 păhărel vin alb sec
  • 3 feliuţe de caşcaval

 

Mod de preparare:

Se taie 3 buzunărele în pieptul de pui. Se condimentează peste tot. Se pasează verdeaţa cu sare, 1 lingură de ulei de măsline, 2 căţei de usturoi.

Se pasează ardeiul cu sare, piper şi un strop de ulei de măsline, la fel şi bucăţile de sfeclă roşie fiartă, cu sare, piper şi un strop de ulei, obţinând 3 paste.

In primul buzunar se introduce pasta de ardei cu un bastonaş de caşcaval, la mijloc se umple cu pastă de verdeaţă şi un bastonaş de caşcaval şi în ultimul buzunărel se pune pasta de sfeclă roşie cu un bastonaş de caşcaval.

Se prinde pieptul cu aţă, se aşază într-o tăviţă, se stropeşte cu ulei de măsline, cimbrişor şi rozmarin uscat, se toarnă vinul, se completează cu apă, se presară boabe de piper şi 2-3 căţei de usturoi, felii.

Se acoperă tava şi se dă la cuptor 25 minute, apoi se scoate folia şi se lasă să se rumenescă faimos.

Rulada se taie felii după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.