Rulada-aperitiv umpluta cu crema de branza

Printeaza

Rulada-aperitiv umpluta cu crema de branza din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt, pasta de ardei rosu, sare, telemea, spanac, crema de branza, sunca de Praga.

Ingrediente:Rulada-aperitiv umpluta cu crema de branza

Pentru aluatul roşu:

  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură smântână
  • 13 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 40 g pastă de ardei roşu
  • sare

Pentru aluatul galben:

  • 2 ouă
  • 13 g făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură smântână
  • 40 g telemea de vacă, rasă fin
  • 1 linguriţă praf de copt
  • sare

Pentru aluatul verde:

  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 13 g făină
  • 1 lingură smântână
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 35 g spanac fiert tocat
  • sare

Pentru umplutură:

  • 2 cutii cremă de brânză pufoasă, cu roşii şi busuioc
  • 150 g şuncă de Praga

 

Mod de preparare:

Pentru fiecare dintre cele 3 aluaturi, mixezi albuşurile spumă, cu un praf de sare, iar gălbenuşurile cu uleiul, în pasta de gălbenuşuri, adaugi smântână şi făina amestecată cu praful de copt.

Incorporezi ingredientul generator de culoare, respectiv pasta de ardei, telemeaua sau spanacul, apoi spuma de albuşuri şi omogenizezi uşor. Tapetezi cu hârtie de copt tava aragazului şi torni pe diagonală cele trei compoziţii, în benzi de diferite culori.

Introduci blatul în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 10-15 minute.

Răstorni blatul copt pe un prosop umed şi îl rulezi. Când se răceşte, îl ungi cu brânza, aşezi deasupra felii subţiri de şuncă şi o păstrezi în frigider cel puţin 2 ore.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.