Rulada-aperitiv cu branza

Printeaza

Rulada-aperitiv cu branza din: aluat, ceapa, unt, spanac, oua, galbenus de ou, oua fierte, cascaval, branza telemea, smantana, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_aperitiv_cu_branza

  • 250 g aluat fraged
  • 2 cepe
  • 70 g unt
  • 500 g spanac
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 4-5 oua fierte
  • 150 g cascaval
  • lOO g branza telemea
  • 200 g smantana
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Alege spanacul, spala-l si pune-l la fiert in apa cu sare. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in unt topit. Adauga spanacul scurs bine de apa. Da-l in cateva clocote si lasa-l sa se racoreasca putin, incorporeaza cascavalul ras, branza zdrobita si oualele batute cu smantana, sare si piper si un varf de lingurita cu nucsoara.

Asaza foaia de aluat pe masa presarata cu putina faina. Daca e prea mare, tai-o in doua. Intinde amestecul de spanac, din loc in loc asaza ouale fierte si ruleaza cu grija. Unge cu galbenus batut si coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute.

Rulada-aperitiv cu branza

Rulada_aperitiv_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.