Retete de post: Salată de fasole si andive

Printeaza

Salată de fasole si andive din: fasole boabe, andive, ulei, rosii cherry, patrunel, otet, sare si piper.

Ingrediente:Salata_de_fasole_si_andive

  • 500 g fasole boabe
  • 3 andive mari
  • 3 linguri cu ulei
  • 300 g rosii cherry
  • 3 fire patrunjel
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui fasolea la înmuiat pentru o noapte. Dimineaţa scurgi apa şi fierbi boabele de trei ori can­titativ, aruncând de fiecare dată aţpi în care fierb boabele, până devin moi.

Scurgi bine boabele de apă în care au fost şi le pui în­tr-o salatieră. într-un castron faci un sos vinegretă cu ulei, puţină sare, apă şi oţet.

Speli şi tai mă­runt andivele şi le pui în salatieră peste boabele de fasole. Adaugi şi roşiile spălate, ceapa tăiată solzişori şi pătrunjelul.

Amesteci bine totul şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Salată de fasole si andive

Salata_de_fasole_si_andive

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.