8 Retete gustoase cu carne de pui – usor de preparat

Printeaza

Retete cu carne de pui:

Frigarui de pui cu castraveti si rosii

Frigarui_de_pui_cu_castraveti_si_rosii

Frigarui de pui cu castraveti si rosii din: piept de pui, ridichii, rosie, castarvete, boia de ardei iute, sare de mare, piper, nucsoara, sos de rosii cu busuioc. Ingrediente: 100…

Read more »

Taitei cu pui, ardei iute si ceapa verde

Taitei_cu_pui_ardei_iute_si_ceapa_verde

Taitei cu pui, ardei iute si ceapa verde din: taitei cu ou, ulei, usturoi, ceapa, ardei iute, ghimbir, coriandru, piept de pui, praf de chilli, curry, sos de soia, sos…

Read more »

Pui la cuptor cu legume si usturoi

Pui_la_cuptor_cu_legume_si_usturoi

Pui la cuptor cu legume si usturoi din: pui, morcov, fasole verde, cartof, ardei gras, ceapa, usturoi, ulei de masline, oregano, cimbru, sare, patrunjel. Ingrediente: un pui un morcov 50…

Read more »

Chiftelute la gratar cu sos

Chiftelute_la_gratar_cu_sos

Chiftelute la gratar cu sos din: carne tocata de pui, ceapa, usturoi, delikat, sare, piper, nuca macinata, ou, marar, patrunjel, miere, sos de soia, cimbru, ulei de masline. Ingrediente: 600…

Read more »

Reteta zilei: Chiftele marinate cu sos aromat

Chiftele_marinate_cu_sos_aromat_09

Chiftele marinate cu sos aromat din: carne tocata de pui, orez fiert, ou, ceapa, usturoi, sare, piper, faina, ulei, unt, faina, supa de pui, smantana, boia, patrunjel.   Ingrediente pentru…

Read more »

Salată norvegiană cu caşcaval

Salata_norvegiana_cu_cascaval.png

Salată norvegiană cu caşcaval: caşcaval, cartofi, ouă, linguri făină, piept de pui, ulei, sare, piper, cimbru, pesmet, morcovi, gogoşar, linguriţă muştar picant, salată verde. Ingrediente: 250 g caşcaval 2 cartofi…

Read more »

Ciocanele picante cu salata

Ciocanele_picante_cu_salata

Ciocanele picante cu salata din: ciocanele de pui, cimbru, boia de ardei, ulei, seminte de coriandru, sare, piper. Ingrediente: 8 ciocanele de pui 1 lingurita rasa cimbru 1 lingura boia…

Read more »

Pui cu naut

Pui_cu_naut

Pui cu naut din: pulpe superioare, naut, vanata, dovlecel, rosii cherry, vin alb, ceapa, usturoi, cimbru uscat, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpe superioare 500 g naut prefiert 1…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.