Retete de Revelion: Fructe de mare în stil spaniol

Printeaza

O reteta de fructe de mare in stil spaniol din: paste, supa de pui, turmeric, chorizo, fructe de mare, ardei copti, mazare si patrunjel.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Fructe_de_mare_în_stil_spaniol

  • 350 g paste scurte
  • 1 cub concentrat supa de pui
  • 1 lingurita de turmeric sau un varf de cutit de sofran
  • 85 g chorizo, taiat cuburi
  • 200 g fructe de mare preparate
  • 2 ardei copti din borcan, feliati
  • 100 g mazare congelata
  • 2 linguri de patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Prepara pastele intr-o cantitate mare de apa, urmarind instructiunile de pe pachet, adaugand cubul concentrat de pui si jumatate din cantitatea de turmeric sau sofran.

Cu aproximativ 7 minute inainte sa fie gata, pune bucatile de chorizo intr-o tigaie si prajeste-le la foc mediu timp de 5 minute, pana devin usor crocante.

Arunca o parte din grasime, apoi adauga turmericul sau sofranul ramas, fructele de mare, ardeii copti si mazarea.

Scurge pastele, pastrand o parte din apa in care au fiert.

Pune-le inapoi in cratita, adauga amestecul de chorizo si fructe de mare, cateva linguri din apa si incalzeste in continuare.

Incorporeaza cea mai mare parte din patrunjel. Serveste in boluri incalzite, cu patrunjel presarat deasupra.

Fructe de mare în stil spaniol

Retete_de_Revelion_Fructe_de_mare_în_stil_spaniol

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.