Reteta legume pane din: legume, faina, margarina, bere, verdeata, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 kg legume (dovlecei, gulii, conopidă, vinete, morcovi, praz, varză, ţelină) făină 100 g margarină 1 pahar bere verdeaţă boia sare piper Mod de preparare: Legumele se curăţă, se taie felii groase şi se fierb în apă cu margarină până se […]
Retete de Mancaruri cu Legume (2016)
PrinteazaRetete de Mancaruri cu Legume:
Tocana de legume cu patrunjel
Tocana de legume cu patrunjel din: cartofi, ceapa, ardei, varza, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi 1 ceapă 1 ardei 1 varză mică 2 roşii ulei 1 legătură de pătrunjel sare piper Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă în apă clocotită, se scurg, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa […]
Pilaf banatean cu legume
Pilaf banatean cu legume din: orez, telina, dovlecel, gogosar, morcov, ceapa, rosie, vanata, ardei, usturoi, ulei, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g orez 1 ţelină 1 dovlecel 1 gogoşar 1 morcov 2 cepe 1 roşie 1 vânătă 1 ardei 2-3 căţei de usturoi ulei 1 legătură de pătrunjel şi mărar sare piper Mod […]
Ghiveci de legume cu usturoi
Ghiveci de legume cu usturoi din: vinete, ardei, gogosari, ceapa, rosii, zahar, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete 4 ardei graşi 4 gogoşari 4 cepe 8 roşii 1 lingură de zahăr 5 căţei de usturoi 1 ceaşcă de ulei sare boabe de piper Mod de preparare: Vinetele se spală, se taie rondele, se […]
Dovlecei umpluti cu soteuri de legume
Dovlecei umpluti cu soteuri de legume din: dovlecei, orez, ceapa, sos de rosii, pesmet, sote de legume, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 5 dovlecei 1 ceaşcă de orez 1 ceapă 3 linguri de sos de roşii 1 lingură de pesmet 3 linguri sote de legume (morcovi, gulii, conopidă, urzici) 2-3 linguri de ulei 1 legătură […]
Pofta buna!