Reteta legume pane

Printeaza

Reteta legume pane din: legume, faina, margarina, bere, verdeata, boia, sare, piper.

Ingrediente:Reteta legume pane

  • 1 kg legume (dovlecei, gulii, conopidă, vinete, morcovi, praz, varză, ţelină)
  • făină
  • 100 g margarină
  • 1 pahar bere
  • verdeaţă
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Legumele se curăţă, se taie felii groase şi se fierb în apă cu margarină până se înmoaie. Făi­na se amestecă cu berea, sarea, boiaua, piperul. Legumele se dau prin această compoziţie şi se preyesc în ulei încins.

La sfârşit se pot stropi cu zeamă de lămâie şi se presară verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.