Reteta supa de coacaze rosii

Printeaza

Reteta supa de coacaze rosii din: coacaze, faina, smantana, taitei, zahar, sare.

Ingrediente:Reteta supa de coacaze rosii

  • 150 g coacaze
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 lingură smintină
  • 1 lingură tăiţei (fidea)
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă merele, se taie felii şi se fierb în circa 400 ml apa cu sare şi zahăr. Cand sunt aproape fierte, se adaugă făina amestecată cu smantana, cu care se lasă să mai dea cateva clocote.

Taiţeii fierţi separat se adaugă la sfîrşit. Zahărul se adaugă după gust.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Dragos Alexandru

    Ati fumat ciuperci stricate. Ori e supa de coacaze, ori taiem merele felii.
    Dati-va-n pana mea!

  2. :)) tăiem merele in formă de coacaze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.