Reteta pui aromat cu rozmarin

Printeaza

Reteta pui aromat cu rozmarin din: piept de pui, ceapa, ardei, rosii, unt, ulei, vin, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_pui_aromat_cu_rozmarin

  • un piept de pui
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 5 roşii
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • puţin rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu unt din belşug, se presară cu sare şi piper şi se aşază în tava de copt.

Legumele se spală, se curăţă de seminţe sau coajă, acolo unde este cazul, si se taie bucăţi mari. Se amestecă apoi legumele cu ulei, sare şi piper.

Se aşază legumele pe lângă carne, se pune rozmarinul şi se toarnă vinul. Se lasă la cuptor 40 de minute, stropind carnea cu sosul din tavă.

Reteta pui aromat cu rozmarin

Reteta_pui_aromat_cu_rozmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.