Quiche cu crab

Printeaza

Quiche cu crab din: aluat de patiserie, ulei de masline, ceapa, oua, smantana, sare, piper, piper cayenne, carne de crab, branza, parmezan, patrunjel.

Ingrediente: Quiche cu crab

  • 400 g aluat de patiserie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 4 oua
  • 1/2 cana smantana lichida
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță de piper negru
  • 1/4-1/2 lingurita de piper cayenne
  • 50 g carne de crab, maruntita
  • 1 1/4 căni brânză maruntita
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri parmezan

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C.

Intr-o tava rotunda asezati aluatul. Se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu intr-o tigaie. Se adauga ceapa si se gateste pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute. Pastrati deoparte.

Se pune carnea de crab într-un bol mare. Se adauga ceapa sotata si patrunjel.

Într-un castron mic, amestecati ouale cu smantana lichida. Se adaugă sare si piper caynne, amestecand pentru a se combina. Se toarnă amestecul de ou peste carna de crab și omogenizati. Se adaugă 1 cană de brânză și se amestecă.

Se transferă amestecul de crab in tava cu aluatul.

Presarati restul de branza si parmezan. Se da la cuptor timp de 50 de minute. Se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească timp de 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.