Pulpe de pui la cuptor cu mandarine

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu mandarine din: chutney de caise, unt, boabe de mustar, ceapa, coapse de pui, mandarine, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui la cuptor cu mandarine

  • 1 ceaşcă cu chutney de caise
  • 1/2 ceaşcă cu unt topit
  • 1 lingură cu boabe de muştar
  • 2 cepe, tăiate în sferturi
  • 8 coapse de pui
  • 3 mandarine, tăiate în jumătate
  • sare
  • piper
  • salvie proaspătă, pentru decor
  • orez cu cimbru, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Amestecă chutney cu untul şi muştarul. Pune cepele într-o tavă şi deasupra aşază carnea. Stropeşte cu amestecul de chutney. Asezonează bine.

Aşază din loc în loc bucăţile de mandarine. Coace timp de 40-50 minute, până când carnea a devenit aurie şi s-a pătruns suficient.

Serveşte preparatul garnisit cu salvie şi garnitură de orez cu cimbru.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.