Pulpe de curcan cu legume la cuptor
PrinteazaPulpe de curcan cu legume la cuptor din: pulpe de curcan, usturoi, ceapa, morcovi, supa, salvie, rozmarin, dafin, patrunjel, ulei de masline.
- 2 pulpe de curcan
- 10 căţei de usturoi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 4 cartofi
- 500 ml supă de legume sau pui
- 2 frunze de salvie
- 2 crenguţe de rozmarin
- 2 frunze de dafin
- 4-5 frunze de pătrunjel
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Taie mărunt ierburile şi amestecă-le. Desprinde pielea de pe pulpe şi bagă sub ea un sfert din amestecul de verdeaţă. Condimentează pulpele cu sare şi piper şi aşază-le într-o tavă unsă cu ulei. Dă-le la cuptor o jumătate de oră.
Scoate tava şi pune cartofii, ceapa şi morcovii tăiaţi în sferturi, căţeii de usturoi, frunzele de dafin şi restul de ierburi. Toarnă supa de legume sau de pui şi puţin ulei de măsline, adaugă sare şi piper proaspăt măcinat, acoperă cu folie sau cu un capac şi dă la cuptor 30-40 de minute, până se pătrund cartofii.
Indepărtează folia şi mai lasă la cuptor câteva minute, ca toate ingredientele să capete o culoare aurie.
Pulpe de curcan cu legume la cuptor
Pofta buna!
Reteta asta o s o incerc si eu