Pui cu sos de oua

Printeaza

Pui cu sos de oua din: piept de pui, oua, mustar, ulei, iaurt, ceapa, marar, sare, piper.

Ingrediente: Pui cu sos de oua

  • 1 piept de pui
  • 5 ouă
  • 2 linguri muştar
  • 50 ml ulei
  • 2 cutii iaurt
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, presari sare şi piper după gust, o aşezi într-un vas, tomi puţin ulei şi o ceaşcă de apă şi o dai la cup­tor. în acest timp pregăteşti sosul.

Fierbi ouăle şi când sunt gata le cureţi şi le treci prin râzătoare. Amesteci muştarul cu uleiul ca la maioneză şi potriveşti de sare şi piper după gust.

Torni şi iaurtul, adaugi ouăle rase, ceapa tocată şi la sfârşit mărarul tocat.

Când friptura este gata o scoţi pe un platou şi o aduci la masă cu sosul alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.