Sos de oua

Printeaza

Sos de oua

Ingrediente:Sos de oua

  • 5 oua fierte
  • 2 iaurturi (mici)
  • 2 linguri mustar
  • ceapa verde
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • marar

 

Mod de preparare:

Ouale se dau pe razatoare. Separat din ulei si mustar se face o maioneza, cu sare si piper, subtiem cu iaurt.

Se toarna peste oua, ceapa taiata marunt, zeama de lamaie si marar.

Pentru friptura, drob, sunca.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. UIte ceva ft interesant. Nu ma gandeam ca merge si cu drobul de paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.