Portofele cu ciuperci si ardei

Printeaza

Portofele cu ciuperci si ardei din: oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, piept de pui, ulei.

Ingrediente:Portofele cu ciuperci si ardei

  • 3 ouă
  • 400 g făină
  • 750 ml – 1 l apă minerală
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • 2 ardei graşi (roşu şi galben)
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 6-7 roşii cherry
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 700 g piept de pui dezosat
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu codiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Prepară mai întâi aluatul pentru clătitele-portofel. Bate ouăle spumă, adăugând sare, apa minerală şi făina treptat, până obţii un aluat de consistenta smântânii. Prăjeşte clătitele, apoi lasă-le deoparte.

Curăţă legumele şi taie-le cubuleţe, apoi procedează la fel cu carnea, încinge uleiul şi pune carnea la prăjit, dar nu foarte tare, ci atât cât să-şi schimbe culoarea.

Adaugă legumele tăiate cuburi (ceapă, ardei, ciuperci, vânătă, dovlecel), apoi condimentul şi lasă-le să fiarbă în sucul lor vreo 10-15 minute.

Când sunt gata fierte, presară pătrunjel verde şi umple clătitele cu acest amestec.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.