Pilaf de morcovi

Printeaza

 

O reteta gustoasa de pilaf de morcovi, orez, pastarnac, unt si verdeata.Pilaf de morcovi

Ingrediente:

  • 75 g orez
  • 70 g morcovi
  • 50 g păstârnac
  • 15 g unt
  • 1 legătură de verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pui să fiarbă 1 I de apă şi când clocoteşte pui zarzavatul întreg.După ce a fiert, îl scoţi, strecori zeama şi în ea pui să fiarbă orezul.

Adaugi morcovul tăiat cuburi, unt, sare, verdeaţa tăiată mărunt. Laşi să fiarbă până ce scade apa complet. Il aduci la masă cu unt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.