Pilaf cu scoici 

Printeaza

Pilaf cu scoici din: orez, scoici, crabi, ceapa, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf cu scoici

  • 400 g orez
  • 40 scoici
  • 1 cutie crabi
  • 1/2 l supă
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează în unt, apoi se pune orezul spălat bine, scoicile, sare, piper şi supa fierbinte. Se fierb sub capac 20 minute.

Se unge o formă cu unt, se tapetează pe fund cu crabi, se pune apoi pilaful şi se răstoarnă pe un platou.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Orez cu mazare si carnati

Pilaf de orez cu carnati

Pilaf de orez cu carnati din: orez, carnati, untura, sare, piper, ceapa. Ingrediente: 8-9 cârnaţi 1 ceapă 1 ceaşcă de orez 4 ceşti apă sau zeamă de carne 1 lin­gură untură sare piper   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în untură până capătă o culoare aurie. Tai felii subţiri […]

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola

Pilaf cu ciuperci si gorgonzola din: ulei, ceapa, usturoi, dovleac, ciuperci champignon, orez basmati, supa de legume, ciuperci uscate, patrunjel, salvie proaspata, gorgonzola. Ingrediente: 1 lingurita ulei 1 ceapa mare, taiata in jumatate si apoi feliata 3 catei de usturoi, tocati fin 200 g dovleac, curatat de coaja si de seminte, apoi taiat in cubulete […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.