Pilaf de orez cu carnati din: orez, carnati, untura, sare, piper, ceapa. Ingrediente: 8-9 cârnaţi 1 ceapă 1 ceaşcă de orez 4 ceşti apă sau zeamă de carne 1 lingură untură sare piper Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în untură până capătă o culoare aurie. Tai felii subţiri […]
Pilaf cu scoici
PrinteazaPilaf cu scoici din: orez, scoici, crabi, ceapa, unt, sare, piper.
- 400 g orez
- 40 scoici
- 1 cutie crabi
- 1/2 l supă
- sare
- piper
- 1 ceapă
- 150 g unt
Mod de preparare:
Ceapa tocată se sotează în unt, apoi se pune orezul spălat bine, scoicile, sare, piper şi supa fierbinte. Se fierb sub capac 20 minute.
Se unge o formă cu unt, se tapetează pe fund cu crabi, se pune apoi pilaful şi se răstoarnă pe un platou.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Pilaf cu ciuperci si gorgonzola
Pilaf cu ciuperci si gorgonzola din: ulei, ceapa, usturoi, dovleac, ciuperci champignon, orez basmati, supa de legume, ciuperci uscate, patrunjel, salvie proaspata, gorgonzola. Ingrediente: 1 lingurita ulei 1 ceapa mare, taiata in jumatate si apoi feliata 3 catei de usturoi, tocati fin 200 g dovleac, curatat de coaja si de seminte, apoi taiat in cubulete […]