Peste pe pat de spanac

Printeaza

Peste pe pat de spanac din: somon, spanac, lamaie, rosii, sare, piper, ceapa verde, usturoi, ulei.

Ingrediente:Peste pe pat de spanac

  • 2 fileuri somon (sau ce peşte preferi)
  • 1 mână spanac
  • 1 lămâie
  • 2 roşii
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapă verde
  • 4-5 căţei usturoi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci peştele, apoi îl asezonezi cu sare şi piper. Torni puţin ulei într-o tavă, aşezi fileurile de somon şi o dai la cuptorul încins. După ce se rumeneşte uşor, adaugi usturoiul feliat şi ceapa verde tăiată fin şi storci jumătate de lămâie.

Speli spanacul, tai roşiile şi le aşezi pe un platou. Stropeşti cu ulei, zeamă de lămâie şi aşezi fileurile şi poţi servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.