Peste natur la cuptor
PrinteazaPeste natur la cuptor din: pastravi, lamaie, masline, rosie, apa, ulei, ciuperci, otet, foi de dafin, ceapa, morcovi, sare si piper.
- 2 pastravi intregi
- 1 lamaie
- 8 masline
- 1 rosie
- 1 paharel de apa
- 1 paharel ulei
- 2-3 ciuperci taiate felii
- 1 paharel otet
- 3 foi de dafin
- 1 ceapa taiata fasii
- 2 morcovi taiati rondele
- sare
- piper
Mod de preparare:
Iei o tavă în care pui uleiul, tai file tot peştele şi îl aşezi în tavă. Peste el torni oţetul, tai lămâia rondele, de asemenea şi morcovul, pui foile de dafin, ceapa, roşia (tăiată şi ea rondele), 1 linguriţă de piper şi de sare şi la urmă, apa, măslinele şi ciupercile.
Inveleşti tava cu o foaie de staniol şi o introduci la cuptor timp de 30 de minute.
Peste natur la cuptor
Pofta buna!
Pestele la cuptor e preferatul meu!