Pastă de brânză cu chimen

Printeaza

Pastă de brânză cu chimen din: branza feta, branza de burduf, ceapa, piper, seminte de chimen, sare, marar, rosii, masline.

Ingrediente:Pasta_de_branza_cu_chimen

  • 200 g branza feta
  • 100 g branza de burduf
  • 1 ceapa mare
  • 1 praf de piper
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • sare
  • 1 legatura mica marar
  • 2 rosii
  • catva masline pentru decor

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o speli şi o toci foarte fin. Speli mărarul, îl usuci între şervete curate şi îl toci mărunt.

Pui în bolul mixerului cele două tipuri de brânză şi mixezi până obţii o pastă omogenă, pufoasă.

Adaugi seminţele de chimen fie întregi, fie uşor zdrobite, dacă vrei să prepari un aperitiv mai puternic condimentat.

Sărezi numai dacă este cazul şi adaugi piperul şi mărarul tocat.

După ce ai omogenizat din nou pasta, acoperi vasul şi o păstrezi în frigider pentru cel puţin 1 oră.

Imediat înainte de a o servi, o aşezi într-un castronel şi o decorezi cât mai estetic, cu măsline şi rondele de roşii.

Pastă de brânză cu chimen

Pasta_de_branza_cu_chimen

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Conuri cu pasta de branza

Conuri cu pasta de branza

Conuri cu pasta de branza din: faina, unt, drojdie, lapte, oua, branza de vaci, leurda, patrunjel, spanac, smantana, ceapa verde, zahar, rosii, salata, sare, piper. Ingrediente: 350 g făină 30 g unt 10 g drojdie 225 ml lapte dulce două ouă 400 g brânză de vaci 4 frunze leurdă o legătură mică de pătrunjel 100 […]

 

Pasta_de_branza_telemea

Pasta de branza telemea

Pasta de branza telemea din: oua, telemea, smantana. Ingrediente: 5 ouă 250 g telemea 250 g smântâna     Mod de preparare: Fierbi ouăle tari, iar când sunt fierte, le cureţi şi le dai prin răzătoarea mică. La fel procedezi şi cu telemeaua. Faci un sos din maioneză şi smântână, apoi pui într-un castron 1 […]

 

Pasta de branza cu ardei si unt

Pasta de branza cu ardei si unt din: ou, unt, telemea de oaie, smantana, ardei gras rosu, piper alb macinat, sare, pătrunjel. Ingrediente: 1 ou 100 g unt 100 g telemea de oaie 1-2 linguri smântână 1 ardei gras roşu piper alb macinat sare câteva frunze de pătrunjel Mod de preparare: Fierbi oul tare, iar […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.