Pasca fara aluat

Printeaza

O reteta de pasca fara aluat din: branza de vaci, zahar praf, unt, galbenusuri, smantana, migdale, stafide, curmale, smochine, caise, coaja de citrice, zahar vanilat si fructe.

Ingrediente:Pasca fara aluat

  • 800 g branza de vaci bine stoarsa
  • 400 g zahar praf
  • 100 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri smantana grasa
  • 100 g nuci sau migdale pisate
  • fructe uscate: stafide, curmale, smochine, caise etc.
  • 1 lingura coaja rasa de citrice
  • 1 lingura zahar vanilat
  • fructe pentru ornare

 

Mod de preparare:


Frecaţi untul cu zahărul până când obţineţi o compoziţie spumoasă, apoi adăugaţi, pe rând gălbenuşurile, smântână, zahărul vanilat, nucile, coaja de citrice. Amestecaţi bine pentru a obţine o compoziţie omogenă.

Ungeţi cu unt şi tapetaţi cu zahăr praf o formă găurită şi puneţi amestecul cu brânză, nivelaţi-l şi puneţi deasupra o formă grea care să preseze ameste­cul.

Zerul se va scurge prin găurile aflate la fun­dul formei. Forma se pune la frigider pen­tru mai multe ore, apoi scoateţi pasca din formă şi aşezaţi-o pe un platou. Omati cu fructe de sezon, la alegere şi cu coji de citrice tăiate în fâşii subţiri.

Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • pasca fara aluat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.