Pasare cu legume si orez

Printeaza

Pasare cu legume si orez din: carne de gaina, morcov, cartof, dovlecel, unt, orez, patrunjel, sare.

Ingrediente:Pasare cu legume si orez

  • 100 g carne de găină (piept fiert)
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 250 g dovlecel
  • 15 g unt
  • 1 lingură orez fiert
  • pătrunjel verde
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele curăţate, tăiate felii, in apă clo­cotită cu sare, fiecare separat, apoi se scurg şi se amestecă cu orezul fiert, carnea de pasăre tăiată cuburi şi untul topit.

Se stropesc cu puţină zeamă în care a fiert morcovul şi se servesc cu verdeaţă deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.