Papricas de oaie

Printeaza

O reteta de papricas de oaie din carne de oaie, ceapa, boia dulce, ardei gras, rosie, otet, pasta de rosii si cartofi.

IngredientePapricas de oaie

  • 1 kg carne de oaie
  • 4-5 cepe
  • putina boia dulce
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • otet diluat
  • pasta de rosii
  • 2-3 cartofi (se poate si fara)

Preparare

Carnea curatata de grasime si pielite se fierbe in apa clocotita. Cand este gata, bine fiarta, se scoate, se taie bucati si se pune deoparte. Se spala ceapa si se taie feliute subtiri. Se pune in ulei si se inmoaie la foc mic. Se adauga ardeiul taiat suvite si rosia taiata patratele.

Se amesteca pana se inmoaie. Se adauga carnea. Se amesteca. Se adauga cartofii, eventual, si se amesteca cateva minute. Se adauga o lingurita de faina amestecata cu apa si o lingura de pasta de rosii. Se da cratita la cuptor pana cand sosul s-a format si a scazut.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.