Pandispan delicios cu cirese si migdale

Printeaza

Pandispan delicios cu cirese si migdale din: unt, zahar, ou, făină, migdale, praf de copt, unt.

Pandispan_delicios_cu_cirese_si_migdale

Ingrediente:

  • 180 g unt
  • 170 g zahăr
  • 4 ou
  • 150 g făină
  • 50 g migdale
  • 1 plic praf de copt
  • 750 g cireşe
  • unt pentru tavă

Mod de preparare:

Untul se freaca bine cu zaharul si se adaua ouale, unul cate unul. Se bat bine apoi se adauga praful de copt, faina si migdalele.

Dupa ce s-a omogenizat aluatul, se toarna intr-o forma tapetata cu harite de copt si marginile unse cu unt. Se pun ciresele curatate de samburi si se lasa la cuptor 40 de minute.

Pandispan delicios cu cirese si migdale

Pandispan_delicios_cu_cirese_si_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.