Pană de somn

Printeaza

Pană de somn

Ingrediente:Pană de somn

  • pană de somn
  • sare, foi de dafin
  • piper
  • ceapă
  • morcov
  • oţet
  • usturoi
  • ulei
  • zeamă de peste

 

Mod de preparare:

Se pune într-un vas apă la fiert, cu sare mai multă, foi de dafin, boabe de piper, ceapă, morcov şi o lingură de oţet.

După ce zarzavatul este fiert, se mai adaugă oţet şi peştele tăiat în felii. Se lasă să fiarbă 3—5 min şi se lasă să se răcească în zeama în care a fiert. Se scot apoi feliile de peşte din zeamă, se aranjează pe un platou şi se servesc cu mujdei de usturoi, oţet şi ulei.

Mujdeiul se prepară cu zeama în care a fiert peştele, de aceea zeama trebuie să fie cît mai concentrată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.