Oua picante cu busuioc

Printeaza

Oua picante cu busuioc din: ardei iute, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, chimen, boia de ardei, sare, piper, busuioc, oua.

Ingrediente:Oua picante cu busuioc

  • 5 ardei iuti
  • 1 ceapa, tocata
  • 2-3 catei usturoi, tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 5-6 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • chimen macinat
  • 1 lingura de boia de ardei
  • sare si piper, dupa gust
  • busuioc
  • 5 oua

 

Mod de preparare:

Se taie ardeii iuti cuburi. Intr-o tigaie incalziti uleiu si adaugati ceapa si usturoiul si gatiti cateva minute.

Incorporati ardeii iuti si rosiile taiate cubulete si lasati sa fiarba in suc cateva minute.

Adaugati pasta de tomate, amestecati, apoi adaugati condimentele si asezonati, dupa gust, cu sare si piper.

Gatiti cateva minute, apoi adaugati oalele si lasati sa se inchege. Opriti focul si presarati busuioc.

Lasati sa se raceasca, apoi serviti.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.