Muschi de vita la tigaie cu sparanghel

Printeaza

Muschi de vita la tigaie cu sparanghel din: sparanghel, muschi de vita, cimbru, oua, ulei de masline, sare, piper si parmezan.

Ingrediente:Muschi de vita la tigaie cu sparanghel

  • 1 buchet sparanghel
  • 5-6 bucati muschi de vita
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare și piper
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 C.

Amestecati sparanghelul cu 1 lingura de ulei de masline, 1/2 lingurita de sare si piper proaspat.

Aranjati intr-un singur strat si se coace 12-15 minute. Se incalzește o tigaie la foc mare. Se condimenteaza fripturile cu sare, piper si cimbru uscat.

Se stropesc cu 1 lingurita de ulei de masline pe ambele parți.

Adaugati fripturile in tigaie și gatiti 1-2 minute pe fiecare parte, apoi dati la cuptor pentru 2-3 minute. Scoateți din cuptor și lasati 2 minute sa se odihneasca apoi taiati felii subtiri.

Prajiti oualele in tigaie, adaugati sare dupa gust.

Serviti cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.