Mere cu cârnati şi cimbru

Printeaza

Mere cu cârnati şi cimbru din: carnati din carne de vita, mere, piper si cimbru.

 

Ingrediente:

  • 500 g carnati din carne de vita, taiati in felii cu grosimea de circa 1 centimetru
  • 4 mere dulci, fara coaja, taiate in cate 4 bucati si apoi in felii cu o grosime de aproximativ 1 centimetru
  • 1/4 lingurita de piper negru macinat
  • 1/4 lingurita de cimbru uscat

 

 

Mod de preparare:

Seteaza aragazul la foc mediu şi încălzeşte într-o tigaie de te- flon 2 linguriţe de ulei.

Adaugă cârnaţii şi lasă-i pentru 6 minute, suficient cât să se rumenească. Amestecă din când în când.

Transferă bucăţile de carne într-o farfurie.

Pune în tigaie restul de ulei. Când se încinge, completează cu merele, piperul negru şi cimbrul.

Căleşte apoi ingredientele, amestecând frecvent, circa 15 minute.

La final, adaugă cârnaţii şi ţine totul pe foc pentru 1 minut.

 

Mere cu cârnati şi cimbru

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati_cu_piure_de_pastarnat_si_mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere

Carnati cu piure de pastarnac si mere din: carnati, cartofi, pastarnac, mere, lapte, unt, sare, piper, nucsoara, paturnjel, chutney de merisoare. Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 400 g cartofi decojiţi şi tăiaţi în bucăţi 400 g păstârnac decojit şi tăiat în bucăţi 2 mere decojite, curăţate de cotor şi tăiate mărunt 100 ml lapte 50 […]

 

Varza rosie cu mere

Carnati cu salata de varza rosie si mere

Carnati cu salata de varza rosie si mere din: varză roşie, oţet de mere, suc deportocale, miere, ceapa verde, ulei de nuca, carnaciori, mere, muştar. Varza roșie este o sursă excelentă de vitamine și minerale. Conține vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina E și vitaminele din complexul B. De asemenea, este bogată în fibre, potasiu, fier, calciu și […]

 

 

Retete clasice: Varza calita

Varza calita cu mere, portocale si carnati

Varza calita cu mere, portocale si carnati din: verze acre, mere ionatane, portocale, ceapa, untura, carnati afumati, piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 2 verze acre 3 mere ionatane 3 portocale 2 cepe 3-4 linguri untură 500 g cârnaţi afumaţi piper 2 foi de dafin cimbru Mod de preparare: Desfaci varza în foi pe care le clăteşti cu apă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.