Mancare de cuscus cu bulion

Printeaza

Mancare de cuscus cu bulion din: cuscus, linte, naut, mazare, praz, morcov, ulei, bulion, sare.

Ingrediente:Mancare de cuscus cu bulion

  • 200 g cuşcuş
  • 100 g linte
  • 150 g năut
  • 150 g mazăre
  • un morcov
  • 2 linguri ulei
  • o lingură bulion
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Lintea şi năutul se pun la înmuiat în apă rece, în vase separate. Dupa cateva ore, năutul se fierbe separat, iar lintea se fierbe cu mazărea, dacă este cazul.

Se pune cuşcuşul în apă la umflat conform indicaţiilor de pe pachet. Intr-o cratiţă cu ulei se căleşte prazul tăiat rondele, se adaugă morcovul ras, lintea, năutul şi mazărea.

Se lasă să dea un clocot, iar apoi se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.