Inghetata cu fructe si frisca
PrinteazaInghetata cu fructe si frisca din: oua, zahar, fructe la alegere, frisca.
Ingrediente:
- 3 albuşuri
- 200 g zahăr
- 500 g fructe, la alegere
- 500 g frişcă
Mod de preparare:
Baţi albuşurile cu puţlnălşare, până obţii o spumă tare. Adaugi treptat zahărul şi baţi bine, până,ce spuma stă pe tel.
Separat, speli fructele, le pasezi in blender, iar separat bati frisca tare. Amesteci toate cele trei compozitii, cu grija, apoi golesti compozitia intr-un recipient si il pui in congelator.
Amestci de 3 ori, in interval de 2 ore. Servesti inghetata după preferinţă, cu frişcă sau topping, napolitana, sau simplă. In cazul caiselor şi al piersicilor, storci zeama de la o lămâie.
Pofta buna!