Galuste din gris cu sunca

Printeaza

Galuste din gris cu sunca din: gris, lapte, oua, sunca presata, smantana, cascaval, unt, pesmet, faina.

Ingrediente:Galuste din gris cu sunca

  • 250 g gris
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 200 g sunca presata
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval
  • 150 g unt
  • 2-3 linguri pesmet
  • faina

Mod de preparare:

Se fierbe grisul in lapte cu putina sare, se lasa sa se raceasca si se amesteca bine cu un ou. Se formeaza mici galuste in care se introduce sunca taiata in cubulete. Galustele se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.

Se pun intr-o tava, se toarna smantana peste ele si se presara cu cascavalul dat pe razatoarea mare. Se coc in cuptor circa 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.