Gaina in sos de miere

Printeaza

Gaina in sos de miere din: file de gaina, sare, piper, oua, faina, ulei, miere, mustar, otet.

Ingrediente:Gaina_in_sos_de_miere

  • 4 fileuri de găină
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri de făină
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • 50 g miere
  • 1 linguriţă de muştar Dijon
  • 1 linguriţă de oţet de sherry

 

Mod de preparare:

Fileurile de găină se taie cubuleţe de cca 2,5 x 2,5 cm şi se pun într-un bol. Se asezonează cu sare şi cu piper.

Se sparg ouăle în bol şi se amestecă cu carnea. Peste mix se presară făina şi se amestecă. Se adaugă făină, până când carnea nu mai se desprinde.

Uleiul de măsline se cinge într-o tigaie, în care se prăjeşte apoi carnea circa 15 minute. Se amestecă din când în când.

Se ia tigaia de pe aragaz şi se condimentează amestecul cu sare şi cu piper. Se amestecă intr-un sos mierea, muştarul şi oţetul de sherry şi se serveşte împreună cu carnea.

Gaina in sos de miere

Gaina_in_sos_de_miere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.