Friptura de vita la gratar cu sos pesto

Printeaza

Friptura de vita la gratar cu sos pesto din: migdale, usturoi, patrunjel, ardei copt, branza, sare, piper, ulei de masline, vita, condimente.

Ingrediente:

Pentru pesto:Friptura de vita la gratar cu sos pesto

  • 3 linguri migdale, prăjite
  • 2 catei de usturoi proaspat, decojit
  • 1/4 ceașcă pătrunjel
  • 180gr ardei copt din conserva
  • 1/2 cana de branza rasa
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 lingurita piper negru măcinat
  • 1/2 cană ulei de măsline

Pentru friptura:

  • 1-2 fripturi de vita
  • condimente pentru carne de vita, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Adaugati migdalele, usturoi si patrunjel la blender si omogenizati. Adaugati ardei, branza, sare, piper si ulei si procesati pana se omogenizeaza.

Se presara fripturile pe ambele părți cu condimente. Rumeniti pe gratar 5-6 minute pe fiecare parte.

Serviti friptura cu sos.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Friptura de vita la gratar cu sos pesto
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.