Friganele cu cascaval

Printeaza

Friganele cu cascaval din: paine, lapte, oua, unt, cascaval, sare, piper, marar, patrunjel.

Ingrediente:Friganele_cu_cascaval

  • 4 felii de paine de o zi
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 10 g unt+10 g unt pentru tava
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte laptele. Separat, într-un castron, se bat bine ouăle, ca pentru omletă, apoi se amestecă cu untul topit în prealabil, cu sare şi cu piper. Un vas de cuptor se unge cu unt. Fiecare felie de pâine se trece prin amestecul de lapte şi ouă şi se aşază în vas.

Se pun pe fiecare 50 g caşcaval şi se acoperă cu a doua felie de pâine înmuiată în amestec. Se toarnă restul amestecului de lapte şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu verdeaţă deasupra.

Friganele cu cascaval

Friganele_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • friganele cu cascaval
  • friganele cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.