Ficatei in aluat cu smantana

Printeaza

Ficatei in aluat cu smantana din: aluat de foietaj, ficatei, mustar picant, faina, smantana, ou, ulei, sare, piper. fara poza

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_4

  • 400 g aluat de foitaj
  • 500 g ficatei
  • 2 lingurite mustar picant
  • 1 lingura faina
  • 125 g smantana
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ficateii ii treci prin faina si ii pui intr-o tigaie cu ulei la rumenit. Smantana o amesteci cu mustarul si o potrivesti de sare si piper.

Scoti din frigider aluatul si il intinzi bine cu facaletul. Tai aluatul in cateva patrate.

In mijlocul fiecarui patrat pui cativa ficatei, plus o lingura din amestecul de mustar si smantana, dupa care le impaturesti ca un portofel.

Le ungi cu ou batut, le pui intr-o tava si le introduci in cuptor timp de 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.