Ficat de pui gratinat

Printeaza

Ficat de pui gratinat din: ficat de pui, ceapa, mozzarella, unt, mere, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ficat de pui gratinat

  • 450 g ficat de pui
  • o ceapă
  • 2 mere
  • 4-6 felii mozzarella
  • 100 g unt
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată peştişori se pune la călit în unt topit. Se presară cu sare, se lasă 10 minute şi se pun feliile de mere. După 5 minute se adaugă ficăţeii bine spălaţi şi uscaţi.

Se lasă ficăţeii să devină roz, se aşază brânza şi se dă apoi 10 minute la cuptorul bine încins.

Se serveşte cu mărar tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.