Drob de pasare

Printeaza

Drob de pasare din: carne de curcan, oua, ciuperci, ardei, masline, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob de pasare

  • 400 g carne de curcan
  • 5 ouă
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 ardei gras roşu
  • 100 g rondele de măsline fără sâmburi
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă cu puţină sare; apoi se scoate, se lasă să se răcorească puţin şi se taie cubu-leţe. Se toacă ciupercile şi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei (1-2 linguri). Se lasă să scadă, apoi se asezonează cu sare şi piper. Se lasă să se răcorească.

Se amestecă ciupercile, carnea, rondelele de măslinele şi cubuleţele de ardei gras, apoi se adaugă ouăle bătute cu puţină sare. Se toarnă în tava unsă cu unt, se presară pesmet şi se coace 45 minute la cuptor.

Se lasă să se răcorească, apoi se taie felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.