Drob de miel cu ceapa verde

Printeaza

Drob de miel cu ceapa verde din: maruntaie de miel, unt sau margarina, ceapa verde, sare, piper, oua, patrunjel, marar, faina.

Ingrediente:Drob de miel cu ceapa verde

  • 1,5 kg măruntaie de miel
  • 200 g unt sau margarină
  • 300 g ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 4 ouă
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 3 linguri făină

Mod de preparare:

Fierbeţi măruntaiele în apă cu 1 lingură rasă de sare. Când s-au răcit, tocaţi-le mărunt ori treceţi-le prin maşina de tocat. Separat, tocaţi mărunt ceapa, căliţi-o, apoi combinaţi-o cu măruntaiele tocate. Când acest amestec este rece, puneţi 3 ouă crude şi verdeţurile tocate.

Adăugaţi sare şi piper după gust, umpleţi prapurul cu acest amestec şi acoperiţi-l (parte peste parte). Daţi drobul astfel pregătit prin ouă bătute şi făină. Puneţi-l apoi într-o cratiţă specială la cuptorul fierbinte.

Când s-a răcit drobul, tăiaţi-l in bucăţi şi este gata de servit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.