Dovleac cu pasta de curry si porumb

Printeaza

Dovleac cu pasta de curry si porumb din: ulei, ceapa, pasta de curry, dovleac, supa de legume, conopida, ardei iute, soia, porumb dulce, iaurt, fulgi de migdale, coriandru.

Ingrediente:Dovleac cu pasta de curry si porumb

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă, tocată
  • 150 g pastă de curry
  • 500 g dovleac, tocat
  • 500 ml supă limpede de legume
  • 200 g conopidă
  • 1 ardei iute, tocat
  • 200 g amestec de soia şi porumb dulce
  • 150 g iaurt
  • 3 linguri fulgi de migdale rumenite
  • o mână coriandru proaspăt, tocat

 

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas larg şi prăjeşte ceapa 5-6 minute, până când devine sticloasă. Stinge cu pasta curry şi ţine pe foc 2 minute.

Adaugă dovleacul şi supa, adu la puctul de fierbere şi lasă să fiarbă la foc mic, acoperit 15 minute, până când dovleacul se înmoaie. Adaugă conopida, ardeiul, porumbul şi soia şi continuă să ţii pe foc 5 minute.

Adaugă iaurtul, potriveşte gustul de sare şi piper şi încălzeşte complet. Serveşte presărat cu coriandru şi migdale.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.