Crema de branza cu dulceata de morcovi

Printeaza

Crema de branza cu dulceata de morcovi din: branza, mascarpone, vanilie, lamaie, zahar, morcovi, ghimbir.

 

Ingrediente:Crema de branza cu dulceata de morcovi

  • 500 g brânză dulce
  • 250 g mascarpone
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • puţină zeamă de lămâie
  • zahăr pudră după gust

Pentru dulceaţa de morcov:

  • 500 g morcovi noi curăţaţi
  • 200 g zahăr
  • coaja de la 1 portocală
  • 50 ml suc de portocală
  • 2 cm rădăcină de ghimbir

Mod de preparare:

Tai rondele 400 g morcovi şi îi pui la fiert într-o oală mică, în apă cât să-i acopere.

Scurgi apa şi faci piure din morcovi, cu un blender vertical.

Fierbi la foc mic, în wok, piureul de morcovi, zahărul, ghimbirul, coaja şi zeama de portocală, până când se leagă dulceaţa.

Mixezi mascarpone cu brânza dulce, zahărul pudră, zeama de lămâie şi esenţa de vanilie.

Pui în straturi, în pahare, la rece, crema si dulceaţa.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Chocolate & Orange Cream Cheese Bites

Prajitura cu suc de portocale si crema de branza

Prajitura cu suc de portocale si crema de branza din: oua, cacao, faina, zahar, ulei, praf de copt, otet, branza de vaci, stafide, esenta de lamaie, coaja de lamaie, unt, zahar, budinca de vanilie, suc de portocale. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 2 linguri de cacao 4 linguri de făină 6 linguri de zahăr 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.