Cotlete de porc in invelis crocant

Printeaza

Cotlete de porc in invelis crocant din: cotlete de porc, ou, morcov, cascaval, faina, pesmet, unt, ulei, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Cotlete_de_porc_in_invelis_crocant

  • 4 cotlete de porc fără os
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 100 g de caşcaval ras
  • 1/2 cană de făină
  • 1/2 cană de pesmet
  • 1 lingură de unt
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de lapte
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de boia dulce/iute
  • 1/4 linguriţă de piper măcinat

 

Mod de preparare:

Bate carnea învelită în folie de plastic până se subţiază bine. Rade fin morcovul, căleşte-l puţin în unt şi, după ce s-a răcit, amestecă-l cu caşcavalul. Intinde acest amestec pe fiecare felie de carne, apoi împătureşte-o în două.

Pregăteşte trei boluri. Intr-unul amestecă făina cu sare, piper şi 1/2 linguriţă de boia. In cel de-al doilea bate oul cu laptele. In al treilea, pune pesmetul cu restul de boia.

Tăvăleşte cotletele umplute prin amestecul de făină, cufundă-le în oul bătut, scoate-le şi dă-le prin amestecul de pesmet.

Prăjeşte-le în ulei încins, câte 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc, apoi aşază-le pe hârtie absorbantă.

Cotlete de porc in invelis crocant

Cotlete_de_porc_in_invelis_crocant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Irimia Ana

    Foarte bune cotletele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.