Cornuri umplute cu cascaval si sunca

Printeaza

Cornuri umplute cu cascaval si sunca din: faina, lapte, ou, unt, drojdie, sare, sunca, cascaval si ulei.

Ingrediente:Cornuri umplute cu cascaval si sunca

  • 500 g făină
  • 250 ml lapte cald
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • drojdie
  • sare

Pentru umplutură:

  • 300 g şuncă
  • 200 g caşcaval
  • 2 ouă
  • ulei pentru încins

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele pen­tru aluat şi frămânţi bine. Laşi aluatul deopar­te şi pregăteşti umplutura. Toci felii şunca, razi caşcavalul şi le amesteci cu ouăle.

Intinzi aluatul, tai pătrate mai mari şi pui în fiecare pătrat, pe mijloc, câte o lingură din compoziţie, rulezi, ungi cornurile cu ou şi unt şi le dai la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.