Cookies cu cacao si mascarpone

Printeaza

Cookies cu cacao si mascarpone din: faina, praf de copt, ou, zahar, zahar vanilat, unt, cacao, lapte, mascarpone, dulceata de caise.

Ingrediente:Cookies cu cacao si mascarpone

  • 250 g faină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • 100 g zahăr
  • 1 pacheţel zahăr vanilat
  • 125 g unt
  • 4 linguri cacao
  • 1-2 linguri lapte
  • 150 g făină pentru prelucrat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri dulceaţă de caise

 

Mod de preparare:

Cerneţi făina pe suprafaţa de lucru. Adăugaţi praful de copt, ou, zahăr, zahăr vanilat şi unt şi frământaţi până devine un aluat uniform.

Inglobaţi cacaua şi laptele în aluat. Inveliţi aluatul în folie alimentară şi lâsaţi-l 30 de minute la rece.

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Formaţi pe suprafaţa de lucru dată cu făină bulgări mici din aluat.

Puneţi bulgării de aluat pe hârtie de copt într-o tavă, aplatizaţi-i şi lasaţi-i să se coacă cca 8-10 minute pe raftul din mijloc al cuptorului.

Amestecaţi crema mascarpone cu dulceaţă de caise. Scoateţi fursecurile din cuptor şi lăsaţi-le să se răcească.

Uniţi câte două fursecuri cu un strat de cremă de mascarpone.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.