Ciocanele crocante

Printeaza

Ciocanele crocante din: ciocanele de pui, fulgi de porumb, merisoare, oua, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele_crocante

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 150 g fulgi de porumb
  • 100 g merisoare uscate
  • 2 oua
  • 75 g parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă merişoarele cu parmezanul ras şi fulgii de porumb zdrobiţi separat. Spală şi tamponează ciocănelele de pui cu un şervet absorbant, condimentează-le cu sare şi piper.

Trece-le întâi prin ou bătut, apoi prin amestecul de fulgi. Aşază ciocănelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.

Ciocanele crocante

Ciocanele_crocante

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.