Chiftelute de zarvat cu ciuperci

Printeaza

Chiftelute de zarvat cu ciuperci

Ingrediente:Chiftelute de zarvat cu ciuperci

  • 400 g ciuperci din conserva sau proaspete (fierte)
  • 1 morcov ras
  • 3-4 linguri orez fiert
  • 2 cepe calite
  • 1 telina mica
  • verdeata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa, telina si morcovul (care se poate pune si ras), se adauga verdeata tocata fin, sare, piper si orez.

Se amesteca bine, se dau prin pesmet si se prajesc chiftelute mici, rotunde. Se servesc cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.