Chifteluţe cu ciuperci si branză

Printeaza

 

Speli 2 kg de ciu­perci, le fierbi într-o oală cu apă timp de 15-20 de minute, apoi le scurgi şi le tai mărunt.

Când s-au răcit, le amesteci într-un castron mai mare cu 3 cartofi mari fierţi şi mărunţiţi cu furculiţa, 250 g brânză dată pe răzătoarea mică, condimente, 2 ouă, puţin piper, 3-4 linguri griş şi chiar puţină ceapă prăjită.

Pui mărar şi pătrunjel tă­iate fin, omogenizezi compoziţia, apoi formezi chifteluţe pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.